hireme

Misschien bent u net klaar met uw studie en heeft u geen idee wat u nu eigenlijk wil doen. Of u bent al enige jaren werkzaam binnen een bedrijf maar u twijfelt of hier uw hart wel ligt. Iedereen komt minstens één keer in z’n leven op zo’n keerpunt terecht dat ze bij zichzelf denken; en hoe nu verder? Doelgericht en professioneel advies zijn op zulke momenten zeer welkom. Een loopbaancoach kan u de juiste richting wijzen.

Een frisse start

Een loopbaancoach is iemand die advies kan geven over uw carrière. Door middel van gesprekken en soms kleine toetsingen komen jullie er samen achter wat u motiveert en waar uw werkelijke ambities liggen. Een loopbaancoach is er niet alleen om mensen aan een nieuwe baan te helpen. Het kan natuurlijk ook zijn dat u heel tevreden bent over uw huidige werkgever, maar u bent toe aan een nieuwe uitdaging in uw werkveld. Ook voor begeleiding naar kans op promotie of om simpelweg meer voldoening halen uit uw werk kan een loopbaan adviseur u op weg helpen.

Klein beginnen

Kriebelt het al een tijdje bij u, maar weet u niet waar u moet beginnen? Met loopbaanadvisering kunt u met behulp van korte sessies uw loopbaantraject onder de loep nemen en aan vergroting van uw carrière kansen werken. Deze sessies zijn heel betaalbaar en bovendien heel doeltreffend. U ervaart direct de positieve veranderingen in uw werkhouding. Het geeft u misschien net dat benodigde zetje in de rug. Zo heeft u zelf weer de touwtjes over uw toekomst in handen.

Leave a Reply