11285531753_cff36acf1e_z

Het leven als student is duur. Denk aan het huren van een eigen kamer, kopen van school boeken of het betalen van collegegeld. Uitgaan met vrienden is dus bijna geen optie. Gelukkig kunnen we simpel weg met een bijbaantje zelf geld verdienen. Zo bepaal je niet alleen eigen uitgaven maar bouw je ook nog eens ervaring op. Ideaal voor in de toekomst.
Het hebben van een bijbaantje is niet niks. Je stond er waarschijnlijk nooit bij stil maar onbewust draag je een hop verantwoordelijkheid met je mee. Zo kunnen we om deze reden genoeg competenties ontwikkelen.

Doorzettingsvermogen
Vind je het moeilijk om op mensen af te stappen? of weet je nooit zo goed je verhaal te motiveren? Dan weten wij hier de juiste oplossing voor: promotiewerk!
Promoters staan vaak op veel bezochten locaties. Hier deelt men onder andere vaak etenswaren uit waar in de meeste gevallen het publiek eerder naar de promoter loopt. Wees niet bang voor afwijzing maar stap gewoon op iemand af. Daarnaast kun je voor jezelf een target afspreken. Spreek bijvoorbeeld op de eerste dag 5 mensen aan die je een sample aanbied. om op andere af te stappen. Niet alleen ontwikkel je hiermee je doorzettingsvermogen maar versterk je gelijktijdig je wilskracht.

Stressbestendigheid
Kunnen omgaan met spanning is tegenwoordig essentieel voor zowel werk als opleiding! Zo is het belangrijk dat je effectief blijft presteren onder druk, onvoldoende middelen, tegenslag, teleurstelling of tegenspel.

Een bijbaantje als hostess, gasvrouw of zelf horecamedewerker versterkt dit eigenschap. Zo weet je niet alleen binnen no time problemen op te lossen maar kun je al snel multitasken. Daarnaast versterk je je mensenkennis en weet je de klant op de juiste manier aan te spreken.

Leave a Reply